★★★★★

4,2 stjerner på Trustpilot

Fodboldforløb

Som tidligere professionel Fodboldspiller på topniveau, og med en baggrund som spilleragent og Mental Coach for nogen af Danmarks bedste landsholdsspillere igennem de sidste mange år. 

Den mentale kriger

Kendt fra medierne

Online coaching

Mental Talent-udvikling for Fodboldspillere

Så er det helt naturligt, at lige netop dette forløb skulle laves som online coaching.
Forløbet er bygget på de samme mentale discipliner som jeg bruger til at coache top-atleter. 

Men er pakket ind et super simpelt format der er let at integrere i hverdagen for en teenager. For sandheden er, at dem der er mest talentfulde som børn -eller teenagere ikke altid er dem der kommer igennem nåleøjet, den dag senior kontrakterne bliver uddelt.

Så hvis du tror på dit barn, og gerne vil give ham eller hende, de absolut bedste forudsætninger for, at kunne leve deres drøm ud. Hvis du gerne vil sikre dig, at de får den mentale styrke der skal til for at skabe succes i fodbold, eller et hvert andet aspekt af deres liv – Så er det her investeringen du skal lave i dem.

Dem der bryder igennem i professionel fodbold, det er dem der har den mentale styrke, dem der har disciplinen og dem der helt ind i hjertet tror på, at de har potentialet til en dag at spille i Barcelona, Real Madrid eller en hvilken som helst topklub som de holder med.

 

Den mentale kriger

Et udpluk af udtalelser - direkte fra Trustpilot

★★★★★

4,2 stjerner på Trustpilot - baseret på +38 anmeldelser

Har du spørgsmål?

Book en gratis og uforpligtende samtale med Mikkel eller Maiken fra Kim Boye teamet, for at få svar på alle dine spørgsmål og find ud af, om Mentorforløbet, er det rigtige for dig eller ej.

Du kan skrive til Maiken og Mikkel på support@denmentalekriger.dk