★★★★★

4,2 stjerner på Trustpilot

Online Coaching

Drømmer du om at få mere ud af dit liv? Kunne du godt tænke dig, at være mere positiv, selvsikker og målrettet? 

Den mentale kriger

Kendt fra medierne

Fremdrift og glæde i livet

Hvorfor Online Coaching

Drømmer du om at få mere ud af dit liv? Kunne du godt tænke dig, at være mere positiv, selvsikker og målrettet? 

Du ved måske godt, at Coaching er vejen frem og du ved, at det er det der skal til for at du kan få mere fremdrift og glæde ind i dit liv.

Men du står måske som så mange andre med disse 2 forhindringer:

 1. Det er have en tilknyttet Coach som du skal have faste aftaler med i en travl hverdag kan være bøvlet imellem job, afhentning af børn og andre aktiviteter. Det er trods alt de færreste Coaches der foretrækker, at arbejde klokken 21.00 når du har tid, hvis de selv praktiserer en smugle work-life Balance.
 2. Det at have en fasttilknyttet Coach kan også være relativt dyrt, særligt hvis man gerne vil have en der er dygtig, erfaren og skal kunne gøre en forskel i dit liv.

Ovenstående 2 scenerier er dem der afholder flest mennesker fra, at træffe den rigtige beslutning, og påbegynde en rejse med personlig udvikling.

Den mentale kriger

Et udpluk af udtalelser - direkte fra Trustpilot

★★★★★

4,2 stjerner på Trustpilot - baseret på +38 anmeldelser

Online coaching

Online Coaching er løsningen for dig

Mit navn er Kim Boye og jeg har igennem de sidste 25 år Coachet landsholdsspillere fra det danske a-landshold, top erhvervsledere, politikere og mange tusinde helt almindelige Danskere. 

Min største udfordring var, at jeg brændte for at hjælpe dem der havde mest brug for mig, men jeg endte med primært at Coache dem der havde råd til mig. Misforstå mig ikke det har været en drøm, at coache min nations dygtigste fodboldspillere, dygtige forretningsfolk og nogen af landets mest inspirerende personligheder.

Men jeg havde også en anden drøm, og den drøm var, at ændre Danmarks kollektive bevidsthed. Det var at sikre, at alle børn i Danmark kunne vokse op med troen på, at de kunne blive lige præcis hvad de havde lyst til.

Det var at sikre, at deres forældre gav dem troen på, at hvis de gjorde en indsats, så ville alt hvad de drømte om være muligt – Hvis bare de troede på det og kæmpede for det.

Men sandheden er, at jeg ene mand ikke kunne holde 1:1 coaching med 2 millioner mennesker. Så hvad gør man så, når man har valgt et så ambitiøst mål?

For at sikre at alle havde tid og råd til, at blive coachet af mig har jeg udarbejdet en lang række forløb med online coaching, der er målrettet forskellige målgrupper som jeg har specialiseret mig i at hjælpe.

Her på siden kan du få et overblik over hvilken online coaching jeg tilbyder.

Gennemgå i eget tempo

Fordelene ved online coaching?

Mange oplever også, at nogle af de ømme spørgsmål man normalt ville brænde inde med i en 1:1 coaching session, de bliver stillet af anden i gruppen der sidder med den samme udfordring. 

Hvilket ofte får den positive konsekvens, at man ud over at få besvaret sit spørgsmål, også kommer til at opleve at man ikke er alene med sine udfordringer.

Og tro det eller lad være uanset hvad du kæmper med, så er der andre folk der ude der kæmper med det samme.

Mentorfamilien er en af de mest effektive redskaber i værktøjskassen når vi arbejder med online coaching.

For den primære årsag til, at vi som mennesker har brug for en coach, det er vi skal have nogle der ikke er os selv og ikke har en alt for personlig relation til os, som vi kan commite os til og tale med om de udfordringer vi oplever i tilværelsen.

Det kan eksempelvis være svært, at tale med sin kone om, at man ikke føler sig lykkelig, uanset om det har noget med hende at gøre eller ej.

Lige som det løfte man laver til sig selv om at man vil i fitnesscenteret 3 gange i denne her uge, eller man har behov for at konfrontere en chef der ikke behandler en ordentligt.

Det er svære at bryde hvis man siger det højt til en. Så man også skal stå til ansvar for det, hvis man bryder det.

Den mentale kriger

Hvilke online Coaching forløb tilbyder jeg?

Online Mentorforløb

Online mentorforløbet er vores mest populære produkt inden for online coaching. Mere end 1000 mennesker er allerede en del af mentorfamilien.

Mentorforløbet er særligt til dig, der vil:

 • Slippe de begrænsende tanker og overbevisninger, der har hindret dig i at nå dit store potentiale.
 • Styrke dit selvbillede- og dit værd.
 • Have mere glæde og kærlighed ind i dit liv.
 • Forbedre dine relationer til kolleger, familie og venner.
 • Håndtere stress og udfordringer mere effektivt.
 • Have de redskaber der lærer dig at nå dine mål.
 • Lære de simple powerfulde værktøjer der kan ændre dit mindset på få sekunder.
 • Være en del af et fællesskab der bakker dig op 24/7
 • Have en mentor der udfordrer dig og samtidig holder dig i hånden – og til ilden.

Med andre ord er vores online mentorforløb er en god bred indgang til livet med personlig udvikling. Det har en veldokumenteret effekt, da mere end 1000 mennesker allerede har gennemført det og det er designet til, at du skal kunne skabe lige præcis det liv du drømmer om. 

Så uanset om du bare drømmer om positiv energi, indre ro og et harmonisk liv, hvor du er den der er ved roret og bestemmer hvor skibet skal sejle hen.

Eller du drømmer om at få mere ud af din karriere, drive en succesfuld virksomhed eller noget endnu større, så starter rejsen altså her – med positiv energi, et stærkt mindset og troen på dine egne evner.

Mental Talent-udvikling for Fodboldspillere

Som tidligere professionel Fodboldspiller på topniveau, og med en baggrund som spilleragent og Mental Coach for nogen af Danmarks bedste landsholdsspillere igennem de sidste mange år. 

Så er det helt naturligt, at lige netop dette forløb skulle laves som online coaching.
Forløbet er bygget på de samme mentale discipliner som jeg bruger til at coache top-atleter.

Men er pakket ind et super simpelt format der er let at integrere i hverdagen for en teenager.

For sandheden er, at dem der er mest talentfulde som børn -eller teenagere ikke altid er dem der kommer igennem nåleøjet, den dag senior kontrakterne bliver uddelt.

Dem der bryder igennem i professionel fodbold, det er dem der har den mentale styrke, dem der har disciplinen og dem der helt ind i hjertet tror på, at de har potentialet til en dag at spille i Barcelona, Real Madrid eller en hvilken som helst topklub som de holder med.

Så hvis du tror på dit barn, og gerne vil give ham eller hende, de absolut bedste forudsætninger for, at kunne leve deres drøm ud. Hvis du gerne vil sikre dig, at de får den mentale styrke der skal til for at skabe succes i fodbold, eller et hvert andet aspekt af deres liv – Så er det her investeringen du skal lave i dem.

Styrk dit parforhold - og stå stærkere i dig selv!

Dette online coaching forløb er til dig, der godt kunne tænke dig en anderledes vinkel på parforholdets udfordringer.

For igennem vores liv kommer de fleste af os igennem en til flere af følgende cyklusser. Vi starter som regel med at være singler og for nogen er det med at brændende ønske om at finde den eneste ene.

Når man så finder ham eller hende så bliver man nyforelskede, og som nyforelskede kan man aldrig forstille sig, at stå over for nogen af følgende scenarier: Midtvejskrise, Utroskab, på vej ud af et forhold, nyskilt på vej ind i et forhold med delebørn osv.

Men sandheden er, at langt de fleste af os har i løbet af vores voksne liv oplevet flere af ovenstående scenarier og hvis du er en af dem der har været lykkeligt gift i 40 år med din første kærlighed og aldrig har oplevet modgang i ægteskabet, så er dette online coaching forløb nok ikke for dig.

Men har du eksempelvis haft en partner der var dig utro så ved du, at det er en følelse du tager med videre i dit liv.

Du ved måske også hvordan, det føles når din nuværende partner som du ikke har grund til at mistro, ikke lige får svaret et par timer fordi han eller hun er ude med nogle venner.

Måske får frygten for at blive forladt af din kæreste, dig til at gå i forsvarsposition, så du ikke ender med at bliver såret hvis han eller hun skulle vælge at forlade dig.

Eller måske står du i en situation hvor din partner har været dig utro og du har svært ved at tilgive det.

Det er blot nogen enkelte af de udfordringer, som mange par står over for.
Og uanset hvilken af ovenstående udfordringer der gør sig gældende for dig, så er der værktøjer og inspiration i dette online coaching forløb der kan hjælpe dig med at finde dine egne svar.

Det er nemlig ikke en facitliste hvor vi fortæller dig, hvad der er rigtigt og forkert at føle. Det er bygget som et opslagsværk, der kan fungere som en værktøjskasse til at dig og evt. din partner kan arbejde med jer selv.

For uanset hvad situationen må være, så handler det ikke om, at ændre din partner, det handler om at ændre dig selv. Og hvis din partner også ønsker, at ændre sig selv, så vil det være en kæmpe gave for jeres parforhold. Men vil du forandre verden omkring dig, skal du starte med dig selv.

Vane magi

Jeg har været så heldig at kunne hjælpe rigtig mange mennesker, til en radikal ændring af deres liv og karriere.

Mange kalder det Magi, fordi det opleves sådan. Men egentlig er det bare vores vaner og når vi lære hvordan vi mestre og former dem, sker der magi – det er derfor at jeg kalder dette online coaching forløb for “Vane Magi”. Kim boye Men hvad er det så du får med dette online coaching forløb?

Sandheden er at du er resultatet af dine vaner, så hvis du ønsker at ændre dit resultat, så er du nød til at ændre dine vaner.

Vane magi er det rigtige kursus for dig hvis du:

 • Længes efter mere – et bedre og mere tilfredsstillende liv.
 • Vil være bedre til at træffe gode beslutninger.
 • Er træt af hverdagens hamsterhjul med pres og stress.
 • Savner glæde og positiv energi.
 • Vil styrke dine tætte relationer – eller skabe nye.
 • Er træt af dine dårlige vaner styrer dit liv.
 • Drømmer om, at starte hver morgen med et smil.
 • Vil skabe “et nyt liv” ved hjælp af en struktureret og gennemprøvet proces.

Kan du svarer ja til bare et af spørgsmålene, så kan vanemagi være det helt rigtige online coaching forløb for dig.

Vanemagi bygger på nogle af de stærke universelle principper, som jeg blandt andet bruger meget aktivt i online mentorforløbet og som allerede har hjulpet mere end 1000 danskere med at blive en bedre udgave af sig selv.

For når man bryder sine vaner, så bryder man sine mønstre, og når man bryder de destruktive mønstre der har holdt en tilbage fra, at blive den bedste udgave af sig selv, så bliver det pludseligt utroligt nemt, at bygge nye positive vaner der fremmer ens målsætninger.

Hvad ville det eksempelvis betyde for dig, hvis du blev i stand til, at stå tidligere op og få en positiv start på dagen fremfor at skulle løbe ud af døren og direkte på arbejde.

Hvilket forskel ville det gøre i dit liv, hvis du kunne ændre din livsstil fra, at spise junkfood og se Netflix til at vælge det sundmad og regelmæssig træning.

De fleste ved godt at de burde gøre det, men kan simpelt ikke fingeren ud og komme i gang.

Så de vil hellere bruge 4000 kroner om måneden på cigaretter og junkfood, end de vil bruge 2000 kroner på, at ændre deres vaner og deres liv til det bedre.

Men få nu fingeren ud kammerat og tilmeld dig nu, så du kan blive kaptajn på dit eget skib og skabe det liv du går og drømmer om.

Har du spørgsmål?

Book en gratis og uforpligtende samtale med Mikkel eller Maiken fra Kim Boye teamet, for at få svar på alle dine spørgsmål og find ud af, om Mentorforløbet, er det rigtige for dig eller ej.

Du kan skrive til Maiken og Mikkel på support@denmentalekriger.dk